Gratinert taco med strimlet svin | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Gratinert taco med strimlet svin

Gratinert taco med strimlet svin

3.3 i snitt
Gratinert taco med strimlet svin

Lag taco med en spennende vri, med tacoskjell og strimlet svinekjøtt. En rask og enkel middagsfavoritt for store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Nakkekoteletter av svin
8 stk
Tacoskjell
2 ts
Paprikapulver
2 ts
Oregano
2 ts
Hvitløkspulver
2 ts
Spisskummen
1 stk
Lime, saft
2 stk
Paprika
1 stk
Gul løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
200 gr
Revet cheddar eller annen ost
0.5 stk
Isbergsalat
1 stk
Rømme (til servering)
1
Tacosaus
1 ss
Nøytral olje til steking
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland krydderet og gni kotelettene godt med krydderblandingen. Varm en stekepanne med litt nøytral olje og brun kotelettene i et par minutter på begge sider.

  2. Trinn 2

    Legg kotelettene på et stekebrett med bakepapir. Press saften av en lime over kotelettene og stek på 200 grader i cirka 10-15 minutter, til kotelettene er gjennomstekte. La hvile i 5 minutter.

  3. Trinn 3

    Kutt paprika og løk i strimler. Finhakk chili og hvitløk. Tilsett disse i stekepannen i stekeskyen fra kotelettene. Stek på medium varme til grønnsakene er myke og gylne.

  4. Trinn 4

    Fyll tacoskjell med ost og varm de som anvist på pakken til osten har smeltet.

  5. Trinn 5

    Kutt koteletter i strimler og hell over stekesjyen fra stekebrettet. Fyll tacoskjellene med strimler av koteletter, paprikablandingen og strimlet isbergsalat. Topp med rømme og tacosaus.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi