Gratinert taco med strimlet svin
Lag taco med en spennende vri, med tacoskjell og strimlet svinekjøtt. En rask og enkel middagsfavoritt for store og små.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland krydderet og gni kotelettene godt med krydderblandingen. Varm en stekepanne med litt nøytral olje og brun kotelettene i et par minutter på begge sider.
-
Trinn 2
Legg kotelettene på et stekebrett med bakepapir. Press saften av en lime over kotelettene og stek på 200 grader i cirka 10-15 minutter, til kotelettene er gjennomstekte. La hvile i 5 minutter.
-
Trinn 3
Kutt paprika og løk i strimler. Finhakk chili og hvitløk. Tilsett disse i stekepannen i stekeskyen fra kotelettene. Stek på medium varme til grønnsakene er myke og gylne.
-
Trinn 4
Fyll tacoskjell med ost og varm de som anvist på pakken til osten har smeltet.
-
Trinn 5
Kutt koteletter i strimler og hell over stekesjyen fra stekebrettet. Fyll tacoskjellene med strimler av koteletter, paprikablandingen og strimlet isbergsalat. Topp med rømme og tacosaus.
Denne oppskriften er laget av
Reneé Fagerhøi