Svinewok med asiatiske grønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Svinewok med asiatiske grønnsaker

Svinewok med asiatiske grønnsaker

4.0 i snitt
Svinewok med asiatiske grønnsaker
Svinewok med asiatiske grønnsaker har du fiks ferdig på 15 minutter! Nakkekoteletter er saftig kjøtt som er ypperlig å bruke i gryter og wok – og enkelt å lykkes med.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Svinekoteletter
1 pose
Woksaus
1 pose
Asiatisk Wok
200 gr
Hurtigris
1 ss
Ingefær, finrevet
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt

1 klype
Koriander
1 stk
Chili
50 gr
Peanøtter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær kotelettene i 1 cm. strimler. Brun i en panne med litt olje til kjøttet nesten er gjennomstekt. Salte og pepre.

  2. Trinn 2

    Kok risen mens kjøttet steker.

  3. Trinn 3

    Hell woksausen over kjøttet og bland inn ingefær og woksalaten. La surre noen minutter.

  4. Trinn 4

    Grovhakk peanøtter. Strø peanøtter, koriander og chili over retten før servering dersom du ønsker