Hopp til innhold

Svinewok med asiatiske grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Svinewok med asiatiske grønnsaker
Svinewok med asiatiske grønnsaker har du fiks ferdig på 15 minutter! Nakkekoteletter er saftig kjøtt som er ypperlig å bruke i gryter og wok – og enkelt å lykkes med.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Svinekoteletter
1 pose
Woksaus
1 pose
Asiatisk Wok
200 gr
Hurtigris
1 ss
Ingefær, finrevet
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt

1 klype
Koriander
1 stk
Chili
50 gr
Peanøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kotelettene i 1 cm. strimler. Brun i en panne med litt olje til kjøttet nesten er gjennomstekt. Salte og pepre.

Trinn 2

Kok risen mens kjøttet steker.

Trinn 3

Hell woksausen over kjøttet og bland inn ingefær og woksalaten. La surre noen minutter.

Trinn 4

Grovhakk peanøtter. Strø peanøtter, koriander og chili over retten før servering dersom du ønsker