Hopp til innhold

Fiskepuddingpinner med smak av Asia

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Fiskepuddingpinner med smak av Asia
Fiskepuddingpinner med smak av Asia er en deilig middag både for liten og stor. Fiskepinner laget av fiskepudding passer ypperlig til denne asiatiske wok-retten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Ris
1 pose
Oyster spring onion woksaus
1 stk
Fiskepudding
1 dl
Maizena
1 dl
Hvetemel
1.5 ts
Flaksalt
0.5 ts
Pepper
2 stk
Egg
4 ss
Olje til steking
500 gr
Klassisk wokblanding

Slik gjør du

Trinn 1

Del fiskepuddingen i skiver og så i to cm lange strimler. Bland mel, Maizena, salt og pepper. Pisk sammen egg og vend fiskepuddingpinnene i egg, og deretter i melblandingen.

Trinn 2

Finn frem en panne og varm oljen. Stek fiskepinnene. Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 3

Wok grønnsakene. Hell over Oyster spring onion woksaus. Legg ris og wokblanding i en bolle. Topp med fiskepuddingpinner.