Kjapp stekt ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kjapp stekt ris

3.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Kjapp stekt ris
Stekt ris er den perfekte resteretten, men også kjapp å lage hvis du koker ris i boil-in-bag. Du kan tilsette det du måtte ønske av kjøtt av kylling, skinke og grønnsaker. Her kommer vårt forslag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pose
Jasmin boil-in-bag
0.5 pose
Amerikansk wokblanding
8 stk
Skinke, skåret i biter
3 stk
Egg
4 ss
Soyasaus
3 ss
Nøytral olje
1 stk
Løk, finhakket
1 dash
Chilisaus (valgfritt)
1 neve
Vårløk, i skiver (valgfritt)

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Kok grønnsaker i saltet vann. Sil av vannet.

Trinn 3

Ha olje og finhakket løk i pannen. Stek til løken er myk. Tilsett skinke og ris. La dette frese i fem minutter.

Trinn 4

Pisk sammen egg og soyasaus. Hell over risen og rør godt. Vend inn grønnsaksblandingen.

Trinn 5

Server evt. med chilisaus og vårløk i skiver.