Svinestrimler med ris og aspargesbønner | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Svinefilet Svinestrimler med ris og aspargesbønner

Svinestrimler med ris og aspargesbønner

4.1 i snitt
Svinestrimler med ris og aspargesbønner
Lag middag med en smak av Østen på bare 20 minutter. Denne retten blir fort en favoritt hos hele familien.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Svinestrimler
2 pose
Basmatiris, boil in bag
0.5 pk
Aspargesbønner, frossen

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris og aspargesbønner som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Varm svinestrimlene som anvist på pakken og server sammen med ris og aspargesbønner. Server evt. med vårløk og sesamfrø.