Kylling med smak av Middelhavet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling med smak av Middelhavet

4.3 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Kylling med smak av Middelhavet
Denne praktiske kyllingformen gir alltid et perfekt resultat. Sammen med poteter, tomater og brokkoli er dette smaken av Middelhavet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Stange kyllingbryst med pancetta og kryddersmør
600 gr
Småpoteter
3 ss
Olivenolje
1 pk
Cherrytomater på gren
0.5 potte
Basilikum
1 ts
Eplesidereddik (eller hvitvinseddik)
3 ss
Olivenolje
1 stk
Brokkoli
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Trinn 2

Del potetene i store biter. Kok potetene møre i saltet vann. Sil av vannet og legg i en ildfast form. Ha olivenolje over. Salte og pepre.

Trinn 3

Sett kylling og poteter midt i ovnen i 20 minutter. Sjekk at de er gjennomstekt.

Trinn 4

Skjær buketter av brokkoli, skrell stilken og skjær den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør. Skyll i kaldt vann for å beholde den friske grønnfargen.

Trinn 5

Skjær cherrytomatene i fire. Bland med brokkoli. Grovhakk basilikumblader.

Trinn 6

Bland 3 ss olivenolje og eddik. Vend grønnsakene med dressing og grovhakket basilikum. Smak til med salt og pepper, og server med kylling og poteter.