Kylling med smak av Middelhavet
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
-
Trinn 2
Del potetene i store biter. Kok potetene møre i saltet vann. Sil av vannet og legg i en ildfast form. Ha olivenolje over. Salte og pepre.
-
Trinn 3
Sett kylling og poteter midt i ovnen i 20 minutter. Sjekk at de er gjennomstekt.
-
Trinn 4
Skjær buketter av brokkoli, skrell stilken og skjær den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør. Skyll i kaldt vann for å beholde den friske grønnfargen.
-
Trinn 5
Skjær cherrytomatene i fire. Bland med brokkoli. Grovhakk basilikumblader.
-
Trinn 6
Bland 3 ss olivenolje og eddik. Vend grønnsakene med dressing og grovhakket basilikum. Smak til med salt og pepper, og server med kylling og poteter.