Kylling med sitron og oliven
Ta en kulinarisk reise til varmere strøk med kylling, sitron og oliven til middag. Perfekt hverdagsmiddag servert med potetmos.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær kylling i strimler, og smaksett med salt og pepper. Skjær løk i tynne skiver. Finhakk hvitløk og bladpersille.
-
Trinn 2
Stek kyllingen gylden i olje i et par minutter sammen med løken.
-
Trinn 3
Hell over creme fraiche og kyllingbuljong. Tilsett hvitløk og oliven. La stå på medium varme i ca. 20 min.
-
Trinn 4
Bland inn grønnkålmiksen et par minutter før servering. Skjær sitron i skiver og legg på toppen av gryten. Strø over hakket persille.
-
Trinn 5
Server med potetmos fra Ferdig Preppa.
Prøv også