Kylling i kremet tomatsaus | Oppskrift | REMA 1000
Hopp til innhold

Kylling i kremet tomatsaus

3.4 i snitt
Kylling i kremet tomatsaus
Kylling i kremet tomatsauser en deilig spansk kyllingrett full av smak. Hev smaken med chorizo-pølse.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

600 gr
Kyllingbryst
50 gr
Chorizo
2 stk
Spisspaprika
4 ss
Olivenolje
2 ts
Paprikakrydder
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
3 dl
Fløte
1 boks
Hakkede tomater
1 klype
Salt og pepper
1 klype
Bladpersille (til servering) til pynt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær chorizo i små terninger. Hakk hvitløk og skjør løk i tynne halvmåner. Skjær spisspaprika i mellomstore biter.

  2. Trinn 2

    Skjær kylling i store strimler. Varm en gryte og tilsett halvparten av oljen, og fres løk og chorizo under omrøring på medium varme. Tilsett hvitløk og paprika. Krydre med malt paprika, salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Tilsett hakkede tomater og kok opp. La småputre i 15 min. Tilsett fløte. Kok under lokk mens du steker kylling.

  4. Trinn 4

    Varm en panne og stek kyllingstrimler i resten av oljen i noen minutter til kyllingen har fått litt farge. Ha kyllingen i gryten og la putre på medium varme i 10 minutter.

  5. Trinn 5

    Server gjerne med ris eller ovnsbakte poteter. Pynt med bladpersille.