Kylling med tomatsaus, brokkoli evt grønnkål og feta
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Salte og pepre kyllingfiletene og brun dem i litt olje, 3 minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form
-
Trinn 2
Bland grønnkålen godt med et dryss salt og olivenolje i en ildfast form. Legg kyllingfiletene i formen oppå grønnkålen.
-
Trinn 3
Fordel de hakkede tomatene over kyllingen. Dryss litt salt og pepper over, og smuldre så fetaosten over til slutt. Sett formen midt i ovnen i og stek 10-12 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
-
Trinn 4
Mens kyllingen steker: Kok pasta som anvist på pakken.
-
Trinn 5
Server kyllingfiletene hele, eller del dem opp i formen før de nytes med sausen og pasta på siden.