Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Kylling til middag Kylling med tomatsaus, brokkoli evt grønnkål og feta

Kylling med tomatsaus, brokkoli evt grønnkål og feta

3.5 i snitt
Kylling med tomatsaus, brokkoli evt grønnkål og feta
Saftig kylling med en rund tomatsaus, toppet med salt og frisk feta. Med brokkoli eller grønnkål på siden blir det ikke bare vakre farger, men sunt også. Her blir det en tur til Middelhavet utenfor ferien!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

480 gr
Kyllingfilet
1 pose
Grønnkål
1 boks
Hakkede tomater med hvitløk
200 gr
Appetina mild
1 pk
Fettucine spinat

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader varmluft. Salte og pepre kyllingfiletene og brun dem i litt olje, 3 minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form

  2. Trinn 2

    Bland grønnkålen godt med et dryss salt og olivenolje i en ildfast form. Legg kyllingfiletene i formen oppå grønnkålen.

  3. Trinn 3

    Fordel de hakkede tomatene over kyllingen. Dryss litt salt og pepper over, og smuldre så fetaosten over til slutt. Sett formen midt i ovnen i og stek 10-12 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.

  4. Trinn 4

    Mens kyllingen steker: Kok pasta som anvist på pakken.

  5. Trinn 5

    Server kyllingfiletene hele, eller del dem opp i formen før de nytes med sausen og pasta på siden.