Kylling med grønnsaker og fries

Denne middagen er skikkelig digg hverdagskos for hele familien. Trikset for å få til en saftig kylling, er å steke den kjapt i pannen først. Deretter steker du den ferdig i ovnen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 220 grader, varmluft. Varm en stekepanne, med litt olje. Stek kyllingbrystene i et par minutter på hver side. Salte og pepre kyllingbrystene, og legg dem i en ildfast form.
-
Trinn 2
Strø pommes express utover et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i 10 minutter. Sett formen med kyllingen inn samtidig.
-
Trinn 3
Mens kylling og fries er i ovnen, stekes brokkoliblandingen i en panne med litt olje. Salte og pepre. Lag bearnaisesausen som anvist på pakken.
-
Trinn 4
Ta kyllingen ut av ovnen. Server på fat med grønnsaker, fries og saus ved siden av. Pynt gjerne med litt frisk timian.
Prøv også