Kyllingkjøttboller i tomatsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingkjøttboller i tomatsaus

Kyllingkjøttboller i tomatsaus

3.4 i snitt
Kyllingkjøttboller i tomatsaus
Kyllingkjøttboller i tomatsaus er herlig og enkel hverdagsmat, som hele familien liker. Server med hjemmelaget blomkålpuré

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

800 gr
Kyllingkjøttboller
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje
3 ss
Tomatpasta
1 boks
Grovhakkede tomater
1 ts
Sukker eller honning
1 ts
Oregano, tørket
1 stk
Blomkålhode
2 ss
Smør
1 dl
Melk
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del blomkålen i biter og del stilken i mindre biter. Kok i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet. Varm ovnen til 200 grader varmluft. Fordel kyllingkjøttbollene utover et bakebrett eller i en form og stek i ca. 15 minutter.

  2. Trinn 2

    Finhakk hvitløk og mykne i en medium varm gryte med 2 ss olivenolje. Tilsett tomatpasta og rør godt før du tilsetter grovhakkede tomater, sukker eller honning og oregano. La småputre i 20 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper og la stå på lav varme frem til servering.

  3. Trinn 3

    Mos blomkål med stavmikser eller i en blender. Tilsett smør og melk og smak til med salt og pepper. Server kyllingkjøttboller i tomatsaus sammen med blomkålpureen.