Kyllingkjøttboller i tomatsaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del blomkålen i biter og del stilken i mindre biter. Kok i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet. Varm ovnen til 200 grader varmluft. Fordel kyllingkjøttbollene utover et bakebrett eller i en form og stek i ca. 15 minutter.
-
Trinn 2
Finhakk hvitløk og mykne i en medium varm gryte med 2 ss olivenolje. Tilsett tomatpasta og rør godt før du tilsetter grovhakkede tomater, sukker eller honning og oregano. La småputre i 20 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper og la stå på lav varme frem til servering.
-
Trinn 3
Mos blomkål med stavmikser eller i en blender. Tilsett smør og melk og smak til med salt og pepper. Server kyllingkjøttboller i tomatsaus sammen med blomkålpureen.