Kyllingfilet med chorizo | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kyllingfilet med chorizo

3.4 i snitt
Kyllingfilet med chorizo
Ovnsbakt kyllingfilet med chorizo er enkelt og smakfullt. Denne retten er nydelig til både hverdags og fest!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Medium poteter
4 stk
Kyllingfilet
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Crème Fraîche
2 stk
Rød spisspaprika
1 ts
Flaksalt
0.5 ts
Kvernet pepper
4 ss
Olivenolje
80 gr
Chorizo
1 neve
Bladpersille til pynt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell poteter, skjær i skiver og kok ferdig i saltet vann. Sil av vannet og spre dem utover en ildfast form med olivenoljen.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen på 200 grader, varmluft.

  3. Trinn 3

    Skjær paprika i store biter og kylling i store stykker. Skjær løken i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Vend dette med Creme Fraîche og skiver av chorizo, og tilsett salt og pepper. Legg over potetene i den ildfaste formen.

  4. Trinn 4

    Sett midt i ovnen i ca. 15-20 minutter eller til kyllingen er ferdigstekt. Strø over bladpersille