Kyllingfilet med chorizo | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kyllingfilet med chorizo

3.3 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Kyllingfilet med chorizo
Ovnsbakt kyllingfilet med chorizo er enkelt og smakfullt. Denne retten er nydelig til både hverdags og fest!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Medium poteter
4 stk
Kyllingfilet
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Crème Fraîche
2 stk
Rød spisspaprika
1 ts
Flaksalt
0.5 ts
Kvernet pepper
4 ss
Olivenolje
80 gr
Chorizo
1 neve
Bladpersille til pynt

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell poteter, skjær i skiver og kok ferdig i saltet vann. Sil av vannet og spre dem utover en ildfast form med olivenoljen.

Trinn 2

Sett ovnen på 200 grader, varmluft.

Trinn 3

Skjær paprika i store biter og kylling i store stykker. Skjær løken i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Vend dette med Creme Fraîche og skiver av chorizo, og tilsett salt og pepper. Legg over potetene i den ildfaste formen.

Trinn 4

Sett midt i ovnen i ca. 15-20 minutter eller til kyllingen er ferdigstekt. Strø over bladpersille