Grillet kyllingfilet med pestorømme

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Start med å lage marinaden: Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Bland sammen med olivenolje, salt, pepper og timian.
-
Trinn 2
Hell marinaden i en bolle. Ha kyllingbrystene oppi og bland godt. La stå i 10 minutter.
-
Trinn 3
Fyr opp grillen og pensle grillristen med olivenolje. Legg kyllingen på grillen (direkte varme), og grill med lokket på i tre minutter.
-
Trinn 4
Snu kyllingen og flytt stykkene over på indirekte varme. Bruk gjerne et steketermometer, kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 65 grader. Ca. 6-8 minutter til på grillen.
-
Trinn 5
Ta av kyllingen og la hvile i fem minutter før du skjærer i det. Bland sammen ingrediensene til pestorømmen.
-
Trinn 6
Skjær kyllingbrystene i skiver og ha på en tallerken med pestorømme, og gjerne grillede grønnsaker til.