Grillet kyllingfilet med pestorømme

Med smaker som hvitløk, chili og ingefær, blir grillet kylling raskt en favoritt til sommermaten. Server gjerne med grillede grønnsaker og mye pestorømme.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Start med å lage marinaden: Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Bland sammen med olivenolje, salt, pepper og timian.
Trinn 2
Hell marinaden i en bolle. Ha kyllingbrystene oppi og bland godt. La stå i 10 minutter.
Trinn 3
Fyr opp grillen og pensle grillristen med olivenolje. Legg kyllingen på grillen (direkte varme), og grill med lokket på i tre minutter.
Trinn 4
Snu kyllingen og flytt stykkene over på indirekte varme. Bruk gjerne et steketermometer, kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 65 grader. Ca. 6-8 minutter til på grillen.
Trinn 5
Ta av kyllingen og la hvile i fem minutter før du skjærer i det. Bland sammen ingrediensene til pestorømmen.
Trinn 6
Skjær kyllingbrystene i skiver og ha på en tallerken med pestorømme, og gjerne grillede grønnsaker til.