Frittata med kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Frittata med kylling

3.8 i snitt
Frittata med kylling
Frittata er en italiensk omelett, ofte fylt med grønnsaker, kjøtt eller fisk. Den stekes i ovnen som en eggekake, og er perfekt middagsmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Skivet kyllingfilet med smak av basilikum og soltørket tomat
2 ss
Olivenolje
1 stk
Løk, liten
8 stk
Egg
1.5 dl
Melk
1 klype
Salt og pepper
1 stk
Rød paprika
1 dl
Parmesan, finrevet

Panzanella

2 skive
Landbrød
3 ss
God olivenolje
1 pk
Cherrytomater, små
0.5 ts
Flaksalt
2 ss
Bladpersille (finhakket)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 180 grader. Finhakk løk og skjær paprika i terninger. Finn frem en stekepanne som tåler å være i ovnen.

  2. Trinn 2

    Ha olje i pannen. Tilsett løk og paprika og mykne på medium varme. Pisk eggene godt og bland inn melk og parmesan. Salt og pepre løk og paprika. Hell over eggeblandingen. Når eggene setter seg litt i kanten legges kyllingskivene i. Sett pannen i ovnen i 10-12 min. til eggene har satt seg.

  3. Trinn 3

    Panzanellasalat: Skjær brødskiver i terninger. Stek i en tørr panne til de er gylne og tørre. Tilsett litt olivenolje når de er tørre for å få dem mer sprø. Del tomater i to og dryss salt over. Sil tomater for overflødig væske som saltet trekker ut. Bland tomater og hakket persille med brødterninger og ha litt god olivenolje over. Server til frittata.