Frittata med kylling
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 180 grader. Finhakk løk og skjær paprika i terninger. Finn frem en stekepanne som tåler å være i ovnen.
-
Trinn 2
Ha olje i pannen. Tilsett løk og paprika og mykne på medium varme. Pisk eggene godt og bland inn melk og parmesan. Salt og pepre løk og paprika. Hell over eggeblandingen. Når eggene setter seg litt i kanten legges kyllingskivene i. Sett pannen i ovnen i 10-12 min. til eggene har satt seg.
-
Trinn 3
Panzanellasalat: Skjær brødskiver i terninger. Stek i en tørr panne til de er gylne og tørre. Tilsett litt olivenolje når de er tørre for å få dem mer sprø. Del tomater i to og dryss salt over. Sil tomater for overflødig væske som saltet trekker ut. Bland tomater og hakket persille med brødterninger og ha litt god olivenolje over. Server til frittata.