Hopp til innhold

Biffsnadder av rester

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
7 ingredienser
Biffsnadder av rester
Biffsnadder er en enkel og supersmart måte å bruke opp rester etter gårsdagens middag. Skikkelig godt smaker det også!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Rester av grillet oksekjøtt
400 gr
Poteter
1 stk
Løk
1 stk
Grillet paprika
1 ss
Olje til steking
1 pose
Bearnaise
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær biffkjøttet i tykke strimler. Skjær løk i båter, og paprika og poteter i store terninger.

 

Trinn 2

Varm en panne og tilsett olje. Stek løk og paprika. Tilsett biffkjøtt og poteter slik at det blir varmt. Salte og pepre.

Trinn 3

Lag bearnaisesaus som anvist på pakken. Legg kjøtt og grønnsaker utover et fat. Server med bearnaisesaus på toppen eller ved siden av.