Biffsnadder av rester | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Biffsnadder av rester

Biffsnadder av rester

3.4 i snitt
Biffsnadder av rester
Biffsnadder er en enkel og supersmart måte å bruke opp rester etter gårsdagens middag. Skikkelig godt smaker det også!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Rester av grillet oksekjøtt
400 gr
Poteter
1 stk
Løk
1 stk
Grillet paprika
1 ss
Olje til steking
1 pose
Bearnaise
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær biffkjøttet i tykke strimler. Skjær løk i båter, og paprika og poteter i store terninger.

     

  2. Trinn 2

    Varm en panne og tilsett olje. Stek løk og paprika. Tilsett biffkjøtt og poteter slik at det blir varmt. Salte og pepre.

  3. Trinn 3

    Lag bearnaisesaus som anvist på pakken. Legg kjøtt og grønnsaker utover et fat. Server med bearnaisesaus på toppen eller ved siden av.