Koteletter med søtpotetmos
Koteletter og søtpotet er en uslåelig smakskombinasjon. Dette er hverdagsmiddagen som smaker av helg.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag søtpotetmos: Skrell søtpotet og skjær i terninger. Kok møre. Sil av vannet og mos med smør. Del appelsinen i to og skvis saften av en halv i mosen. Salte og pepre.
-
Trinn 2
Stek kotelettene i smør og olje til de er gylne og gjennomstekte. Salte og pepre – og strø over hakket timian. Tilsett saften fra den andre halve appelsinen, samt 1/2 dl vann. Sett på lokket og putre videre i noen minutter.
-
Trinn 3
Kok aspargesbønner i noen minutter i saltet vann. Server koteletter med appelsin- og timiansky, sammen med søtpotetmos og aspargesbønner.
Prøv også