Koteletter med peanøttsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Koteletter med peanøttsaus

4.5 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
Koteletter med peanøttsaus
Nakkekoteletter har deilig marmorering i kjøttet som gjør at kjøttet holder seg saftig ved steking. Koteletter med peanøttsaus, nudler og agurksalat er skikkelig snadder!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Nakkekoteletter
2 pk
Eggnudler
2 ss
Nøytral olje
3 ss
Peanøttsmør
250 ml
Kokosmelk
2 fedd
Hvitløk (finhakket)
2 ts
Chilisaus
4 stk
Vårløk
1 stk
Agurk
6 cl
Eplecidereddik
1 dl
Vann
2 ss
Sukker
1 ts
Salt
1 neve
Frisk koriander
1 stk
Rød chili
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær nakkekoteletter i tynne strimler. Brun i pannen med olje. Salte og pepre.

Trinn 2

La sausen putre noen minutter. Ha peanøttsmør, finhakket hvitløk og kokosmelk i en gryte. Visp godt slik at peanøttsmøret løser seg opp. Smak til med chilisaus. La putre i noen få minutter. Smak til med salt.

Trinn 3

Lag agurksalat: Snitt agurkskiver med en ostehøvel. Kok opp vann, eddik, sukker og salt. Når sukkeret er løst opp, trekkes gryten av platen. Kjøl ned noen minutter og hell væsken over agurkskivene.

Trinn 4

Skjær vårløk og chili i skiver. Hakk koriander.

Trinn 5

Kok nudler som anvist på pakken. Vend med peanøttsaus og kotelettstrimler. Strø over chili, vårløk og koriander og server med agurksalat til.