Koteletter med peanøttsaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær nakkekoteletter i tynne strimler. Brun i pannen med olje. Salte og pepre.
-
Trinn 2
La sausen putre noen minutter. Ha peanøttsmør, finhakket hvitløk og kokosmelk i en gryte. Visp godt slik at peanøttsmøret løser seg opp. Smak til med chilisaus. La putre i noen få minutter. Smak til med salt.
-
Trinn 3
Lag agurksalat: Snitt agurkskiver med en ostehøvel. Kok opp vann, eddik, sukker og salt. Når sukkeret er løst opp, trekkes gryten av platen. Kjøl ned noen minutter og hell væsken over agurkskivene.
-
Trinn 4
Skjær vårløk og chili i skiver. Hakk koriander.
-
Trinn 5
Kok nudler som anvist på pakken. Vend med peanøttsaus og kotelettstrimler. Strø over chili, vårløk og koriander og server med agurksalat til.