Koteletter med peanøttsaus

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Skjær nakkekoteletter i tynne strimler. Brun i pannen med olje. Salte og pepre.
Trinn 2
La sausen putre noen minutter. Ha peanøttsmør, finhakket hvitløk og kokosmelk i en gryte. Visp godt slik at peanøttsmøret løser seg opp. Smak til med chilisaus. La putre i noen få minutter. Smak til med salt.
Trinn 3
Lag agurksalat: Snitt agurkskiver med en ostehøvel. Kok opp vann, eddik, sukker og salt. Når sukkeret er løst opp, trekkes gryten av platen. Kjøl ned noen minutter og hell væsken over agurkskivene.
Trinn 4
Skjær vårløk og chili i skiver. Hakk koriander.
Trinn 5
Kok nudler som anvist på pakken. Vend med peanøttsaus og kotelettstrimler. Strø over chili, vårløk og koriander og server med agurksalat til.