Hopp til innhold

Koteletter med kremet blomkålsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
1 588 planlagt
Koteletter med kremet blomkålsalat

Prøv disse nydelige svinekotelettene med kremet blomkålsalat og ovnsbakte poteter. Enkelt, billig og godt!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Svinekoteletter
8 stk
Poteter
1 pose
Blomkålris
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønt eple
2 dl
Creme fraiche
1 ss
Litt olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt opp poteter i båter og krydre med salt og pepper. Stek midt i ovnen på 225 grader i cirka 20 minutter.

Trinn 2

Stek svinekotelettene brune i en panne med litt olje i ca. 3 minutter på hver side.

Trinn 3

Kutt opp rødløk og eple i små terninger. Ha i en bolle sammen med blomkålris og creme fraiche. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Server svinekotelettene med stekte båtpoteter og kremet blomkålsalat.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student