Nakkekoteletter med kålsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Nakkekoteletter med kålsalat

Nakkekoteletter med kålsalat

4.2 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
Nakkekoteletter med kålsalat
Koteletter med kålsalat er ypperlig grillmat! Den friske kålsalaten med eple og pære gir måltidet et ekstra løft.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Nakkekoteletter , naturell
1 klype
Flaksalt
1 klype
Knust sort pepper
1 stk
Sitron, delt i to

Kålsalat

0.25 stk
Hodekål
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønt eple
1 stk
Pære
3 ss
Ingefær, fersk revet
2 ts
Salt
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 neve
Bladpersille, liten
0.5 stk
Sitron, saft
1 ts
Cayennepepper
1 ts
Dijonsennep
3 dl
Majones

Slik gjør du

Trinn 1

Lag kålsalaten: Finsnitt hodekål og tilsett salt, sukker og hvitvinseddik. Bruk hendene og kna kålen godt sammen. Kutt eple, pære og gulrot i tynne strimler, eller bruk et rivjern. Bland sammen med kålen. Miks resten av ingrediensene sammen i en bolle og vend opp med salaten.

 

Trinn 2

Krydre kotelettene godt på begge sider med salt og pepper. Legg kotelettene på grillen sammen med sitronen. Grill kotelettene ca. 3-4 min på hver side, og la de hvile i 5 min. Press litt grillet sitron over og server med kålsalat.