Koteletter med appelsinglace og pesto
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
-
Trinn 2
Ha alle ingrediensene til spinatpestoen i en blender, eller bruk stavmikser. Kjør fint. Smak til med salt.
-
Trinn 3
Lag glace: Press saft av appelsinene. Bland med honning, sennep, finhakket hvitløk og olivenolje.
-
Trinn 4
Salte og pepre nakkekotelettene. Brun dem (ikke gjennomstek) i en panne med smør/olje og rosmarin. Legg dem i en ildfast form.
-
Trinn 5
Hell glacen i pannen og kok inn til halvparten. Hell glace over kotelettene og sett formen i ovnen i ca. 15 min.
-
Trinn 6
Lag salaten: Skjær av skall og hvit hinne på appelsinen og skjær den i halvmåner. Bland sammen ruccula, appelsin og grovhakkede valnøtter. Bland sammen olje og sitronsaft og hell over salaten.
Couscous er et godt valg som tilbehør.