Kjapp Tikka Masala | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kjapp Tikka Masala

3.6 i snitt
Kjapp Tikka Masala
Med litt juks, kan du lage en kjapp tikka masala med hjemmelaget agurksalat på 1-2-3. Indisk er populært både hos store og små!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 glass
Tikka masala-saus
0.5 boks
Kokosmelk
400 gr
Kyllingfilet i strimler
1 neve
Cashewnøtter
1 ss
Olje
1 pk
Basmatiris

Agurksalat

1 stk
Agurk
2 ss
Klar eddik
1 ss
Sukker
1 dl
Vann
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris som anvist på pakken, og stek kyllingstrimler i olje. Hell over glasset med tikka masala-saus. Rør godt og tilsett kokosmelk. La småputre i fem minutter, og tilsett cashewnøtter.

  2. Trinn 2

    Lag agurksalat: Bland eddik og sukker. Tilsett vann og salt. Riv skiver av agurken med en ostehøvel. Legg i eddikvannet. Server agurksalaten til kyllingen sammen med ris og nanbrød.