Ribbewok med grønnsaker og red curry

Bruk kjøtt fra julemiddagen og lag ribbewok med grønnsaker og red curry. Dette er en flott måte bruke opp restene!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Bruk det du har av restekjøtt. Skjær i strimler, og fres raskt i varm wok eller panne med olje – ca. 2 minutter. Sett kjøttet til side.
Trinn 2
Rens grønnsakene og kutt i terninger eller strimler – eller bruk ferdig wokmix. Fres på høy temperatur med finhakket hvitløk – ca. 3 minutter. Følg med så hvitløken ikke brenner seg. Sett til side.
Trinn 3
Fres rød currypaste i pannen. Tilsett sukker, kokosmelk, kyllingkraft, limesaft, fish sauce, oystersauce og kok opp. Smak til sausen og jevn den med maizena utrørt i kaldt vann. Tilsett kjøtt og grønnsaker og kok opp.
Server umiddelbart med hakket frisk koriander og kokt jasminris.
Prøv også