Ribbewok med grønnsaker og red curry
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bruk det du har av restekjøtt. Skjær i strimler, og fres raskt i varm wok eller panne med olje – ca. 2 minutter. Sett kjøttet til side.
-
Trinn 2
Rens grønnsakene og kutt i terninger eller strimler – eller bruk ferdig wokmix. Fres på høy temperatur med finhakket hvitløk – ca. 3 minutter. Følg med så hvitløken ikke brenner seg. Sett til side. Kok ris som anvist på pakken.
-
Trinn 3
Fres rød currypaste i pannen. Tilsett sukker, kokosmelk, kyllingkraft, limesaft, fish sauce, oystersauce og kok opp. Smak til sausen og jevn den med maizena utrørt i kaldt vann. Tilsett kjøtt og grønnsaker og kok opp.
Server umiddelbart med hakket frisk koriander og kokt jasminris.