Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Pinnekjøtt Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

4.1 i snitt
Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe
Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe er en deilig ovnsrett hvis du er så heldig å ha pinnekjøttrester i kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Lefser
0.5 dl
Pølsesennep
400 gr
Dampet pinnekjøttkjøtt
400 gr
Kålrotstappe
100 gr
Jarlsbergost, gjerne vellagret

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm en ovn til 250 grader med grillelementet på. Brett ut lefsene og smør dem med pølsesennep. Fordel renset, opprevet, kokt pinnekjøtt på lefsene og smør på ferdiglaget kålrotstappe.

  2. Trinn 2

    Rull lefsene sammen og legg dem i en ildfast form. Dryss med revet Jarlsbergost eller annen gulost.

  3. Trinn 3

    Sett formen nederst i ovnen og la lefsene gratineres i ca. 10 minutter til de er lysebrune på ostetoppingen. Server med blandet salat.