Hopp til innhold

Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

5.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
46 planlagt
Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

Lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe er en deilig ovnsrett hvis du er så heldig å ha pinnekjøttrester i kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Lefser
0.5 dl
Pølsesennep
400 gr
Dampet pinnekjøttkjøtt
400 gr
Kålrotstappe
100 gr
Jarlsbergost, gjerne vellagret

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en ovn til 250 grader med grillelementet på. Brett ut lefsene og smør dem med pølsesennep. Fordel renset, opprevet, kokt pinnekjøtt på lefsene og smør på ferdiglaget kålrotstappe.

Trinn 2

Rull lefsene sammen og legg dem i en ildfast form. Dryss med revet Jarlsbergost eller annen gulost.

Trinn 3

Sett formen nederst i ovnen og la lefsene gratineres i ca. 10 minutter til de er lysebrune på ostetoppingen. Server med blandet salat.