Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Pinnekjøtt Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw

Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw

3.3 i snitt
Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw
Pinnekjøtt til overs? Lag taco med en juletvist! Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw smaker forfriskende eksotisk mellom julens mange tradisjonsrike middager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Pinnekjøtt
1.5 ts
Spisskummen
0.5 ts
Pepper
1 ss
Olje
0.25 stk
Rødkål
2 ss
Majones
2 ss
Crème fraîche
1 ts
Sitronsaft
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 stk
Klementiner
1 pk
Lefser eller lomper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Snitt rødkål tynt. Bland majones, creme fraîche og sitron. Vend rødkål i dressingen, og smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Rens pinnekjøttet. Stek i en panne med nøytral olje. Krydre med pepper og spisskummen. Stikk ut sirkler av lefsene med en utstikkerform eller kanten på et drikkeglass.

  3. Trinn 3

    Skjær skallet og den hvite hinnen av klementinene. Skjær ut fileter. Vend klementinfiletene med rødkålen. Server pinnekjøttet på lefsene, på toppen eller ved siden av rødkålen.