Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw
Pinnekjøtt til overs? Lag taco med en juletvist! Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw smaker forfriskende eksotisk mellom julens mange tradisjonsrike middager.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Snitt rødkål tynt. Bland majones, creme fraîche og sitron. Vend rødkål i dressingen, og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Rens pinnekjøttet. Stek i en panne med nøytral olje. Krydre med pepper og spisskummen. Stikk ut sirkler av lefsene med en utstikkerform eller kanten på et drikkeglass.
-
Trinn 3
Skjær skallet og den hvite hinnen av klementinene. Skjær ut fileter. Vend klementinfiletene med rødkålen. Server pinnekjøttet på lefsene, på toppen eller ved siden av rødkålen.