Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw
Pinnekjøtt til overs? Lag taco med en juletvist! Pinnekjøtt-taco med rødkålslaw smaker forfriskende eksotisk mellom julens mange tradisjonsrike middager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Pinnekjøtt
1.5 ts
Spisskummen
0.5 ts
Pepper
1 ss
Olje
0.25 stk
Rødkål
2 ss
Majones
2 ss
Crème fraîche
1 ts
Sitronsaft
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 stk
Klementiner
1 pk
Lefser eller lomper

Slik gjør du

Trinn 1

Snitt rødkål tynt. Bland majones, creme fraîche og sitron. Vend rødkål i dressingen, og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Rens pinnekjøttet. Stek i en panne med nøytral olje. Krydre med pepper og spisskummen. Stikk ut sirkler av lefsene med en utstikkerform eller kanten på et drikkeglass.

Trinn 3

Skjær skallet og den hvite hinnen av klementinene. Skjær ut fileter. Vend klementinfiletene med rødkålen. Server pinnekjøttet på lefsene, på toppen eller ved siden av rødkålen.