Hopp til innhold

Potetform med pinnekjøttrester

3.8 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
123 planlagt
Potetform med pinnekjøttrester

Bruk pinnekjøttrestene og bak i en potetform med pinnekjøttrester. Garantert suksess.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

200 gr
Kremost
1 dl
Rømme eller crème fraîche
400 gr
Renset pinnekjøttrester
400 gr
Poteter
300 gr
Kålrot
200 gr
Gulrot
1 potte
Persille
50 gr
Smør
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader varmluft. Bland romtemperert kremost med rømme og bre utover bunnen av en ildfast form. Legg renset pinnekjøtt på kremosten.

Trinn 2

Skrell og riv poteter og rotgrønnsaker på et rivjern. Smelt smør og bland i hakket persille. Smak til med salt og kvernet pepper. Bland smelt smør med de revne grønnsakene og legg grønnsakene over pinnekjøttet.

Trinn 3

Bak formen i 30 minutter i ovnen til den er gyllen og gjennomstekt.