Potetform med pinnekjøttrester | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Pinnekjøtt Potetform med pinnekjøttrester

Potetform med pinnekjøttrester

3.7 i snitt
Potetform med pinnekjøttrester
Bruk pinnekjøttrestene og bak i en potetform med pinnekjøttrester. Garantert suksess.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

200 gr
Kremost
1 dl
Rømme eller crème fraîche
400 gr
Renset pinnekjøttrester
400 gr
Poteter
300 gr
Kålrot
200 gr
Gulrot
1 potte
Persille
50 gr
Smør
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader varmluft. Bland romtemperert kremost med rømme og bre utover bunnen av en ildfast form. Legg renset pinnekjøtt på kremosten.

  2. Trinn 2

    Skrell og riv poteter og rotgrønnsaker på et rivjern. Smelt smør og bland i hakket persille. Smak til med salt og kvernet pepper. Bland smelt smør med de revne grønnsakene og legg grønnsakene over pinnekjøttet.

  3. Trinn 3

    Bak formen i 30 minutter i ovnen til den er gyllen og gjennomstekt.