Pinnekjøtt
Pinnekjøtt er en tradisjonsrik rett som nytes til jul, med tilbehør som rotmos, vossakorv og sjysaus. Her finner du våre beste oppskrifter med tradisjonelt pinnekjøtt, nye smaker og inspirasjon til restemat.
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter
LÆR MER
Du vil kanskje også lese om...
Jul
6 tips for å lykkes med pinnekjøtt
Hvor mye pinnekjøtt trenger du og hvor lenge skal det vannes ut? Her får du mesterkokk Bent Stiansens beste tips for å…
Jul
Dette kan du lage med rester av pinnekjøtt
Har du rester av pinnekjøtt til overs fra julemiddagen? Her er 5 nye retter du kan lage med den, slik at du…
Jul
Grunn 347: Pinnekjøtt fra Spekeloftet
Pinnekjøtt er enkelt å lage. Den viktigste jobben gjør du nemlig allerede i butikken – ved å velge pinnekjøtt fra Spekeloftet.