Fårekjøtt
Fårekjøtt fra sau egner seg godt til frikassé og gryter, som fårikål. Her finner du våre beste oppskrifter med får.
Du vil kanskje også lese om...
Lam: Oppskrifter, tilberedning og tilbehør
Lam er populært til høsten og påsken. Lær hvordan du tilbereder klassiske lammeretter som lammeskank, lammelår og lammestek.
Lam hos REMA 1000
Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet,…
3 gode sauser til lam
Lurer du på hvilken saus du kan servere til lammestek eller lammelår? Her får du tre sauser til lam som løfter middagen…
Dette tilbehøret kan du servere til lam
Tilbehøret er halve middagen når du skal servere lammestek eller lammelår. Her finner du inspirasjon til tilbehør til lam.
Slik tilbereder du høstens rotgrønnsaker
Om høsten er rotgrønnsakene på sitt beste og byr på mye smak og farge på tallerkenen. Her lærer du å tilberede ulike…
Hvordan grille lam
Lam er ypperlig grillmat, fordi det gir et mørt, saftig og ikke minst smakfullt resultat. Her lærer du hvordan å grille lam.