Fårekjøtt
Fårekjøtt fra sau egner seg godt til frikassé og gryter, som fårikål. Her finner du våre beste oppskrifter med får.
Lam er populært til høsten og påsken. Lær hvordan du tilbereder klassiske lammeretter som lammeskank, lammelår og lammestek.
Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet,…
Lurer du på hvilken saus du kan servere til lammestek eller lammelår? Her får du tre sauser til lam som løfter middagen…
Tilbehøret er halve middagen når du skal servere lammestek eller lammelår. Her finner du inspirasjon til tilbehør til lam.
Om høsten er rotgrønnsakene på sitt beste og byr på mye smak og farge på tallerkenen. Her lærer du å tilberede ulike…
Lam er ypperlig grillmat, fordi det gir et mørt, saftig og ikke minst smakfullt resultat. Her lærer du hvordan å grille lam.
Fårekjøtt fra sau egner seg godt til frikassé og gryter, som fårikål. Her finner du våre beste oppskrifter med får.