Kålrotstappe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kålrotstappe

4.0 i snitt
Kålrotstappe
Kålrotstappe har en mild, sødmefull smak som går spesielt godt til salt fisk og pinnekjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kålrotstappe

1 stk
Kålrot
1 stk
Potet
2 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 ts
Salt
3 ss
Smør

Smak til med

1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp lettsaltet vann. Skrell og del kålrot og potet i middels store biter, og kok det i 20 minutter.

  2. Trinn 2

    Hell av vannet, ha i smør og mos det med en potetstapper.

  3. Trinn 3

    Smak til med salt, pepper, evt. litt finhakket hvitløk og friske urter.

Serveringsforslag

Smak til med litt finhakket hvitløk og friske urter.