Kålrabistappe med potet og gulrot | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kålrabistappe med potet og gulrot

4.2 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
293 planlagt
Kålrabistappe med potet og gulrot
Kålrabistappe med potet, gulrot og pinnekjøttkraft er både enkelt og godt. Et klassisk tilbehør til pinnekjøttmiddagen!

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

Rotmos

2 kg
Kålrot
500 gr
Gulrot
500 gr
Poteter
200 gr
Smør
1 klype
Malt hvit pepper
1 klype
Salt
1 dl
Pinnekjøttkraft

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell alle grønnsakene og del dem i store terninger. De skal kokes i rikelig med vann i ca. 45 minutter til kålroten er mør.

Trinn 2

Sil av vannet og visp med en håndvisper til grov mos sammen med pinnekjøttkraft og smør i terninger. Smak til med salt og pepper.