Bakt potet med topping
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Vask potetene og tørk dem godt. Stikk flere hull i potetene med en gaffel, pensle dem med matolje, og ha på litt salt og pepper. Legg potetene på grillen på indirekte varme, ha på lokk og grill til potetene er møre (ca. 45-60 min). Du kan også pakke dem inn i folie. Legg midt i ovnen på 200 grader i ca. 1 time og 15 min. Klem på potetene. Hvis de er myke, er de ferdige.
-
Trinn 2
For å spare tid kan du koke potetene før de skal grilles. Kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre, og la dem ligge på grillen i ca. 15 minutter. Du kan godt gi de ferdige potetene et par minutter over direkte varme for å få skinnet sprøtt og gi dem enda litt mer smak av grill!
-
Trinn 3
Tilsett topping og husk at det er kun fantasien som setter grenser!