Hopp til innhold

Bakt potet med topping

3.3 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
565 planlagt
Bakt potet med topping

La potetene få god tid på grillen og server dem med dine favoritter!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Bakepoteter

4 stk
Bakepoteter

Topping

5 ss
Rømme
0.5 pk
Baconterninger
0.5 pk
Salamibiter
0.5 pk
Spicy kjøttboller
0.5 boks
Mais
100 gr
Revet ost
0.5 pk
Skinkestrimler

Hvitløkssmør

1 fedd
Hvitløk
0.3 pk
Meierismør

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene og tørk dem godt. Stikk flere hull i potetene med en gaffel, pensle dem med matolje, og ha på litt salt og pepper. Legg potetene på grillen på indirekte varme, ha på lokk og grill til potetene er møre (ca. 45-60 min.).

Trinn 2

For å spare tid kan du koke potetene før de skal grilles. Kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre, og la dem ligge på grillen i ca. 15 minutter. Du kan godt gi de ferdige potetene et par minutter over direkte varme for å få skinnet sprøtt og gi dem enda litt mer smak av grill!

Trinn 3

Tilsett topping og husk at det er kun fantasien som setter grenser!