Biff med bakt potet og chilismør
Sleng biffen på grillen, og server biff med bakt potet og chilismør. Med grillede maiskolber som tilbehør blir dette et herremåltid.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pakk inn hver potet i folie og legg i ovnen på 220 grader, varmluft. Bak til de er myke. Det kan ta opp mot en time.
-
Trinn 2
Hakk hvitløk og chili. Finriv skall fra lime. Bland sammen hvitløk, chili og limeskall. Gni inn i mykt smør. Salte og pepre etter smak.
-
Trinn 3
Legg maiskolber på grillen. Salte og pepre biffene, og legg på varm grill.
Tips!
Er biffene tykke, kan du ettersteke på indirekte varme til ønsket kjernetemperatur er oppnådd. -
Trinn 4
Server grillet biff med bakt potet, chili- og limesmør og grillet mais.
Prøv også