Grillet pinsa med deilig topping | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Grillet pinsa med deilig topping

Grillet pinsa med deilig topping

4.0 i snitt
Grillet pinsa med deilig topping
En frisk og lett rett, proppfull av gode smaker og som passer perfekt i sommervarmen! Perfekt som forrett eller tilbehør til feks grillmat.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
1

Ingredienser

1
Pinsa
1 ss
Økologisk olivenolje fra Kolonihagen
1 pose
Ruccola
1 pk
Cherrytomater på klase fra R våre beste
1 stk
Nektarin
1
Fetaost
1 pk
Strynskinke fra Nordjord
1 klype
Frisk basilikum
1 ss
Flytende honning
1 klype
Chiliflak

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Legg en pinsaen på grillen i et par minutter på hver side så den får fin farge. Følg instruksene på pakken.

  2. Trinn 2

    Ha på litt olivenolje og legg på ønsket mengde av toppingen før du drysser over honning og chiliflak.

Tips!
Topp med hva du vil og gjerne det du liker aller best. Prøv feks å bytte ut fetaost og Strynskinke med mozzarella eller burrata og en deilig salami.