Pinsa sandwich | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pinsa sandwich

3.6 i snitt
Pinsa sandwich
Her er en enkel og rask versjon av den populære trenden pizza sandwich.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
1

Ingredienser

1 stk
Pinsa
3 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000
3 ts
Rød pesto fra R
5 skive
Strynskinke
1 stk
Mozzarella, skivet
1 ss
Balsamicoeddik
2 ss
Pistasjnøtter, hakket
1 neve
Basilikum

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 200 grader med over- og undervarme.

  2. Trinn 2

    Legg pinsaen på et stekebrett ikledd bakepapir.

  3. Trinn 3

    Dryss over rikelig med olivenolje over pinsaen og stek midt i ovnen i 10 min.

  4. Trinn 4

    Topp den ene halvdelen av den rykende varme pinsaen med pesto, strynskinke, mozzarellaskiver, balsamico eddik, hakkede pistasjnøtter og frisk basilikum.

  5. Trinn 5

    Brett den andre halvdelen over fyllet og del sandwichen i to.
    Bon Appétit!

Tips!

Pinsa er også helt ypperlig til hvitløksbrød! Bare pensle på smeltet smør, ha på et hakket hvitløksfedd og stek den i ovnen på samme måte.