Pinsa sandwich
Her er en enkel og rask versjon av den populære trenden pizza sandwich.
Velg antall personer
Voksne
1
Barn
1
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 200 grader med over- og undervarme.
-
Trinn 2
Legg pinsaen på et stekebrett ikledd bakepapir.
-
Trinn 3
Dryss over rikelig med olivenolje over pinsaen og stek midt i ovnen i 10 min.
-
Trinn 4
Topp den ene halvdelen av den rykende varme pinsaen med pesto, strynskinke, mozzarellaskiver, balsamico eddik, hakkede pistasjnøtter og frisk basilikum.
-
Trinn 5
Brett den andre halvdelen over fyllet og del sandwichen i to.
Bon Appétit!
Tips!
Pinsa er også helt ypperlig til hvitløksbrød! Bare pensle på smeltet smør, ha på et hakket hvitløksfedd og stek den i ovnen på samme måte.
Prøv også