Pinsa med kylling og spekeskinke

Pinsa er en blanding mellom focaccia og pizza. Du kan toppe den med det du ønsker både før og etter at den er varmet i ovnen. Prøv selv, da vel. Kanskje blir det familiens nye favoritt?
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Legg pinsaene på en rist. Sett i ovnen som anvist på pakken, eller legg på grillen. Strø pinjekjerner utover et brett og sett i ovnen samtidig som pinsaen. Ta ut pinjekjernene når de er gylne. Skjær kyllingbryst i tynne strimler. Stek i pannen med litt olje. Salte og pepre.
-
Trinn 2
Pensle pinsaene med olivenolje. Skjær cherrytomater i skiver. Legg på skiver av spekeskinke, kyllingstrimler og cherrytomater. Strø over pinjekjerner og fordel ruccula på toppen. Skjær i stykker og server.
Prøv også