Pinsa med kylling og spekeskinke | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Pinsa med kylling og spekeskinke

Pinsa med kylling og spekeskinke

3.4 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Pinsa med kylling og spekeskinke
Pinsa er en blanding mellom focaccia og pizza. Du kan toppe den med det du ønsker både før og etter at den er varmet i ovnen. Prøv selv, da vel. Kanskje blir det familiens nye favoritt?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Pinsa
6 skive
Spekeskinke
1 stk
Kyllingbryst
12 stk
Cherrytomater
1 neve
Ruccula
30 gr
Pinjekjerner
1 ss
Extra virgin olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Legg pinsaene på en rist. Sett i ovnen som anvist på pakken, eller legg på grillen. Strø pinjekjerner utover et brett og sett i ovnen samtidig som pinsaen. Ta ut pinjekjernene når de er gylne. Skjær kyllingbryst i tynne strimler. Stek i pannen med litt olje. Salte og pepre.

Trinn 2

Pensle pinsaene med olivenolje. Skjær cherrytomater i skiver. Legg på skiver av spekeskinke, kyllingstrimler og cherrytomater. Strø over pinjekjerner og fordel ruccula på toppen. Skjær i stykker og server.