Pinsa boscaiola
Velg din favorittpølse og legg den på pizzaen. Italiensk pizza er kjent for sine gode råvarer, men man lesser ikke på med fyll. Lær deg kunsten å begrense deg, slik at råvarene får skinne!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen til 220 grader, varmluft. Legg to pinsa på stekebrett med bakepapir. Smør et tynt lag hvit pizzasaus på bunnene. Strø over ost.
-
Trinn 2
Skjær pølser og sopp i skiver, og stek i litt olivenolje. Spre pølser og sopp utover pinsaene. Stek midt i ovnen til pizzaene er gylne og sprø. Ta ut og topp med små klatter av grønn pesto.
Serveringstips
Bland salat med gulrot og parmesan skåret med ostehøvel. Lag en enkel vinaigrette av olivenolje, sitronsaft og dijonsennep og bland med salaten.
Prøv også