Pinsa boscaiola | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pinsa boscaiola

3.5 i snitt
Pinsa boscaiola
Velg din favorittpølse og legg den på pizzaen. Italiensk pizza er kjent for sine gode råvarer, men man lesser ikke på med fyll. Lær deg kunsten å begrense deg, slik at råvarene får skinne!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Pinsa
1 boks
Hvit pizzasaus
3 stk
Valgfrie kjøttfulle pølser
2 ss
Olivenolje
200 gr
Sjampinjong
250 gr
Revet pizzaost
100 gr
Grønn pesto

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 220 grader, varmluft. Legg to pinsa på stekebrett med bakepapir. Smør et tynt lag hvit pizzasaus på bunnene. Strø over ost.

  2. Trinn 2

    Skjær pølser og sopp i skiver, og stek i litt olivenolje. Spre pølser og sopp utover pinsaene. Stek midt i ovnen til pizzaene er gylne og sprø. Ta ut og topp med små klatter av grønn pesto.

Serveringstips

Bland salat med gulrot og parmesan skåret med ostehøvel. Lag en enkel vinaigrette av olivenolje, sitronsaft og dijonsennep og bland med salaten.