Hopp til innhold

Meksikansk ceviche med torsk

3.8 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
143 planlagt
Meksikansk ceviche med torsk

Ceviche er en morsom måte å tilberede torsk på. Med dette digge og friske tilbehøret, imponerer du både smaksløkene og gjestene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Torskefilet, uten skinn og bein
3 stk
Lime, saft
1 stk
Avokado
1 stk
Mango
1 stk
Rødløk
0.5 stk
Agurk
1 stk
Grønn chili
1 neve
Fersk koriander
1 ts
Hot sauce (f.eks Tabasco)
1
Tortillachips
3 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt torsk i små terninger. Tilsett salt og press limejuicen over.

Trinn 2

Kutt avocado, mango, rødløk og agurk i terninger og vend inn sammen med torsken. Del chilien i to, skrap ut frøene og kutt i små terninger. Bland inn i cevichen. Grovhakk koriander og bland inn.

Trinn 3

La trekke i cirka ti minutter, da er den perfekt til servering.

TIPS

Bruk tortillachips til å grave opp biter av cevichen for sprø munnfuller. Topp retten med hot sauce hvis du vil ha den ekstra spicy.