Enkel kyllingsuppe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Enkel kyllingsuppe

3.2 i snitt
Enkel kyllingsuppe
Hjemmelaget kyllingsuppe er enklere enn du tror. Denne oppskriften med grønnsaker er perfekt å varme seg på når temperaturen synker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Rå kyllinglår
3 stk
Gulrot
100 gr
Sellerirot
0.5 stk
Purre
2 stk
Laurbærblad
1 ss
Salt
2.5 l
Kaldt vann
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tørk kyllinglårene med tørkepapir. Legg i en gryte med kaldt vann, tilsett salt og kok opp. Skru deretter platen ned til medium varme, og la putre i 30 minutter. Fjern skum og urenheter som samler seg på toppen med en øse.

  2. Trinn 2

    Hakk gulrøtter og sellerirot i terninger. Skjær purren i tynne ringer. Tilsett grønnsakene og laurbærbladene i gryten, og la suppen putre under lokk i 15 minutter til.

  3. Trinn 3

    Ta ut kyllinglårene og renskjær kjøttet. Smak til suppen med salt og pepper. Ha kyllingkjøttet tilbake i gryten og server.

Denne oppskriften er laget av

Helle Valebrokk