Enkel kyllingsuppe
Hjemmelaget kyllingsuppe er enklere enn du tror. Denne oppskriften med grønnsaker er perfekt å varme seg på når temperaturen synker.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tørk kyllinglårene med tørkepapir. Legg i en gryte med kaldt vann, tilsett salt og kok opp. Skru deretter platen ned til medium varme, og la putre i 30 minutter. Fjern skum og urenheter som samler seg på toppen med en øse.
-
Trinn 2
Hakk gulrøtter og sellerirot i terninger. Skjær purren i tynne ringer. Tilsett grønnsakene og laurbærbladene i gryten, og la suppen putre under lokk i 15 minutter til.
-
Trinn 3
Ta ut kyllinglårene og renskjær kjøttet. Smak til suppen med salt og pepper. Ha kyllingkjøttet tilbake i gryten og server.
Denne oppskriften er laget av
Helle Valebrokk