Enkel fiskesuppe
Fiskesuppe er så nydelig. Denne fiskesuppen er enkel å lage og ferdig på 1-2-3. En enkel, men veldig god oppskrift.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok opp vann, eplemost, salt og rekelake. Kutt fisken i 1 cm store terninger. Ha i kjelen. Kok opp og la trekke i 15 sekunder.
-
Trinn 2
Sil av kraften og ta vare på den. Hold fisken varm. Rens og vask purre, og kutt i terninger. Ha i kjelen med kraft og tilsett fløte. Kok opp.
-
Trinn 3
Jevn suppen med maisstivelse utrørt i kaldt vann. Ha i fisk, reker, hakket sylteagurk og finhakket gressløk. Smak til med litt sukker, eventuelt noen dråper sitronsaft.
TIPS!
Gjør denne retten laktosefri ved å bytte ut fløten med kokosmelk.