Hopp til innhold

Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
431 planlagt
Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke

En rik og varmende høstsuppe som er veldig enkel å lage.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
200 gr
Sellerirot
2 stk
Gulrøtter
200 gr
Peraillerot
2 terning
Buljongterninger
2 ss
Persille
1 boks
Bokskinke
2 ss
Smør
1 l
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens alle grønnsakene. Skjær dem i små terninger på 1 cm.

Trinn 2

Fres hakket løk og hvitløk i en kjele sammen med smør.

Trinn 3

Tilsett de andre grønnsakene, vann, litt salt, pepper og buljongterninger. Kok opp og småkok i minimum 15 minutter.

Trinn 4

Kutt skinken i terninger og ha i suppen. Er det kraft i boksen fra skinken, ha denne også i suppen. Dette gir en god smak.

Trinn 5

Til slutt tilsettes tørket persille og suppen serveres rykende varm.

Tips!

Server gjerne med frisk bladpersille.