Betasuppe med pølser | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Betasuppe med pølser

Betasuppe med pølser

4.1 i snitt
Betasuppe med pølser

Klassiker som biter! Kvess kniven og pass fingrene – som navnet tilsier må du dele en god del før du kan dele denne deilige, varme kjøttsuppen med resten av familien.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Gulrot
1 pk
Røkt kjøttpølse Gilde
200 gr
Persillerot
500 gr
Poteter
1 stk
Purreløk
400 gr
Kålrot
12 dl
Hønsebuljong
1 klype
Timian, tørket

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell og skjær poteter, gulrøtter, persillerot og kålrot i biter og legg det i en stor gryte med timian og buljong. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er nesten møre.

  2. Trinn 2

    Ha i pølsebiter og purre i skiver og kok videre i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm!

Olivenolje og revet parmesan smaker deilig til.