Pølser med potetmos og løksaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løksaus: Skjær løk i tynne skiver. Stek løken i smør på medium varme til myk. Ha i balsamicoeddik og skru opp temperaturen. Vent til eddiken er kokt inn, hell i fond og Worcestershire sauce. La småputre på medium varme i 20 minutter. Smak til med salt og pepper. Rør sammen litt maizena og kaldt vann i et glass. Ha et par skjeer av gangen til sausen tykner.
-
Trinn 2
Potetmos: Lag potetmos som anvist på pakken. Kok brokkoliris i lettsaltet vann i 2 minutter. Sil av vannet og vend inn i potetmosen.
-
Trinn 3
Del pølsene på langs. Stek i nøytral olje til de er gjennomvarme og gylne. Server brokkolipotetmos med pølser og løksaus. Dryss over hakket persille.
TIPS
Bruk resten av brokkolirisen som tilbehør til en middagsrett eller i en omelett.
Lag morsome blekksprutpølser til barna. Lag «blekksprut-pølser» til barna. Se oppskrift under «Prøv også»