Pølser med potetmos og løksaus

Bangers and mash er en kjent rett fra Storbritannia. Pølsa kan variere, men potetmos og løksaus er alltid med.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Løksaus: Skjær løk i tynne skiver. Stek løken i smør på medium varme til myk. Ha i balsamicoeddik og skru opp temperaturen. Vent til eddiken er kokt inn, hell i fond og Worcestershire sauce. La småputre på medium varme i 20 minutter. Smak til med salt og pepper. Rør sammen litt maizena og kaldt vann i et glass. Ha et par skjeer av gangen til sausen tykner.
Trinn 2
Potetmos: Lag potetmos som anvist på pakken. Kok brokkoliris i lettsaltet vann i 2 minutter. Sil av vannet og vend inn i potetmosen.
Trinn 3
Del pølsene på langs. Stek i nøytral olje til de er gjennomvarme og gylne. Server brokkolipotetmos med pølser og løksaus. Dryss over hakket persille.
TIPS
Bruk resten av brokkolirisen som tilbehør til en middagsrett eller i en omelett.
Lag morsome blekksprutpølser til barna. Lag «blekksprut-pølser» til barna. Se oppskrift under «Prøv også»