Hopp til innhold

Kjøttpølser med persillepoteter

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
188 planlagt
Kjøttpølser med persillepoteter

Røkte kjøttpølser borger for enkle, kjappe og veldig gode måltider. Med de gylne, smørstekte persille-potetene kan dette fort bli en populær hverdagsmiddag for både store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kjøttpølse

450 gr
Mager kjøttpølse
0.5 ss
Smør

Kålrotstappe

0.5 stk
Kålrot
2 stk
Gulrøtter
2 dl
Lettmelk
0.5 ts
Salt
1 ss
Smør
1 klype
Nykvernet pepper

Persillepoteter

500 gr
Ferdig middagspotet, Bama
1 neve
Kruspersille
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt pølsene i ønskede biter og stek dem gylne i litt smør i stekepannen.

Trinn 2

Server pølsene med persillestekte poteter og kålrotstappe.

Trinn 3

Skrell kålrot og gulrøtter og del dem i biter. Kok dem i rikelig med vann til de er møre. Hell av vannet og knus grønnsakene med en visp eller potetstapper og rør sammen til en grov stappe sammen med melk, smør, salt og nykvernet pepper.

Trinn 4

Del potetene i to eller fire. Stek dem gylne i litt smør. Krydre med salt og pepper. Vend inn hakket persille.