Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølseblekksprutspyd

Pølseblekksprutspyd

5.0 i snitt
Pølseblekksprutspyd
Et pølsespyd kan forvandles til de mest morsomme ting. Hva med en miniblekksprut på middagstallerkenen?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Pølser
8 stk
Bambusspyd
8 stk
Minimais
1 stk
Squash
2 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær pølsene i to. Skjær et snitt i 2/3 av hver pølsebit og la toppen være hel. Så skjærer du nok et snitt, og nok et snitt i pølsen, slik at det ser ut som pølsen har seks bein og et hode. 

  2. Trinn 2

    Skjær maisen i tre biter og squashen i store terninger. Tre squashbiter, pølse og mais på spydene og gjenta slik at du har to biter av alt per spyd. Du kan presse “beina” på blekkspruten litt ut til siden ved å presse grønnsaksbitene tett opp til pølsebitene.

  3. Trinn 3

    Pensle spydene med litt olje og krydre lett med salt og pepper. Legg på grillen (eller stek i en stekepanne) og snu dem under grillingen.