Pytt i panne med grønnsaker og egg
Prøv en deilig vegetar-pytt i panne med rotgrønnsaker og egg. Perfekt rett å lage når du ønsker å bruke opp rester fra kjøleskapet.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm stekeovnen til 200 grader varmluft. Skrell grønnsakene. Del i terninger på 1 cm. Legg i en langpanne.
-
Trinn 2
Smelt smøret med vann, salt, pepper, hakket hvitløk og timian. Hell over rotgrønnsakene og bland godt. Stek grønnsakene i ovnen til de er møre, ca. 20 minutter.
-
Trinn 3
Stek speilegg. Server pytt i panne med speilegg og dryss ristede sesamfrø over.
Server gjerne med brød og smør.
TIPS!
Du kan enkelt bytte ut noen av grønnsakene med det du har liggende i kjøleskapet, for en enkel og smakfull restemiddag.