Pytt i panne med grønnsaker og egg | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Pytt i panne med grønnsaker og egg

Pytt i panne med grønnsaker og egg

3.3 i snitt
Pytt i panne med grønnsaker og egg

Prøv en deilig vegetar-pytt i panne med rotgrønnsaker og egg. Perfekt rett å lage når du ønsker å bruke opp rester fra kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Poteter
200 gr
Gulrot
200 gr
Sellerirot
200 gr
Pastinakkrot
2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk, hakket
1 ss
Fersk timian, hakket
8 stk
Egg
0.5 dl
Sesamfrø
50 gr
Smør
0.5 dl
Vann
1 ss
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper
2 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm stekeovnen til 200 grader varmluft. Skrell grønnsakene. Del i terninger på 1 cm. Legg i en langpanne.

  2. Trinn 2

    Smelt smøret med vann, salt, pepper, hakket hvitløk og timian. Hell over rotgrønnsakene og bland godt. Stek grønnsakene i ovnen til de er møre, ca. 20 minutter.

  3. Trinn 3

    Stek speilegg. Server pytt i panne med speilegg og dryss ristede sesamfrø over.
    Server gjerne med brød og smør.

TIPS!

Du kan enkelt bytte ut noen av grønnsakene med det du har liggende i kjøleskapet, for en enkel og smakfull restemiddag.