Blomkål pizzabunn | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Blomkål pizzabunn

3.3 i snitt
Blomkål pizzabunn
Selvfølgelig kan digg kosemat også være sunn!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Blomkål
2 stk
Egg
2 ss
Revet parmesan
1 ts
Oregano
1 ss
Olivenolje
2 ss
Hvetemel
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 220 °C varmluft. Rens og kutt blomkålen i små buketter. Kjør alle ingrediensene til en glatt grøt i en food processor.

  2. Trinn 2

    Form runde pizzabunner på en bakepapirkledd stekeplate og forstek bunnene i ca. 15 minutter. Du får 4-6 porsjonspizzaer av denne porsjonen avhengig av størrelsen på blomkålhodet og hvor store du lager dem.

  3. Trinn 3

    Ta pizzabunnene ut og legg på valgfritt pizzafyll – saus, ost, topping og evt. urter. Stek videre i 5-8 minutter til osten er gyllen og bunnene sprø. La pizzaene hvile i noen minutter før servering.