Asiatisk kyllingtaco i salatblad
En sunn og smaksrik variant av taco. Bytt ut maisskjell med salatblader og fyll med asiatisk kyllingkjøttdeig, grønnsaker, peanøtter og koriander.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær agurken i tynne staver og paprika i små terninger.
-
Trinn 2
Bland hvitløk, revet ingefær og chili.
-
Trinn 3
Stek kyllingkjøttdeigen i nøytral olje til den har en gyllen farge. Tilsett hvitløk, chili og ingefær og rør rundt. Skru ned temperaturen til lav varme og hell på sesamolje.
-
Trinn 4
Vask salatbladene og fyll dem med kjøttdeigen og paprikabiter. Dryss over koriander og peanøtter.
Tips
Bruk gjerne grønnsaker og andre rester fra taco du har liggende i kjøleskapet, som tacosaus, rømme, mais og ost.
Prøv også