Hopp til innhold

Fylt pitabrød med røkt laks og egg

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
994 planlagt
Fylt pitabrød med røkt laks og egg

Fylt pitabrød er raskt og enkelt å lage, og kan fylles med det du liker best. Varmrøkt laks smaker utmerket til både piknik i parken og middag hjemme.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Pitabrød
325 gr
Varmrøkt laks
4 stk
Egg
0.5 stk
Agurk, i skiver
1
Syltet rødløk på boks (eller se oppskrift under)
12 stk
Cherrytomater, delt i to
1 dl
Yoghurt naturell eller rømme
2 ss
Ketchup
1 ts
Dijonsennep
1 neve
Frisk koriander
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok egg i ca. 7 minutter, til de er smilende. Mens vannet koker, del varmrøkt laks i åtte deler. Kutt tomater og agurk.

Trinn 2

Bland sammen yoghurt, ketchup, sennep, salt og pepper til dressing.

Trinn 3

Varm opp pitabrødene i brødrister eller i ovnen etter anvisning på pakken. Del dem i to på midten til pitalommer.

Trinn 4

Fyll pitabrødene med laks og grønnsaker. Legg et halvt egg på toppen av hver lomme, sammen med litt syltet rødløk.

Server med dressing og koriander.