Hopp til innhold

Fylt pitabrød med røkt laks og egg

4.1 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
994 planlagt
Fylt pitabrød med røkt laks og egg

Fylt pitabrød er raskt og enkelt å lage, og kan fylles med det du liker best. Varmrøkt laks smaker utmerket til både piknik i parken og middag hjemme.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Pitabrød
325 gr
Varmrøkt laks
4 stk
Egg
0.5 stk
Agurk, i skiver
1
Syltet rødløk på boks (eller se oppskrift under)
12 stk
Cherrytomater, delt i to
1 dl
Yoghurt naturell eller rømme
2 ss
Ketchup
1 ts
Dijonsennep
1 neve
Frisk koriander
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok egg i ca. 7 minutter, til de er smilende. Mens vannet koker, del varmrøkt laks i åtte deler. Kutt tomater og agurk.

Trinn 2

Bland sammen yoghurt, ketchup, sennep, salt og pepper til dressing.

Trinn 3

Varm opp pitabrødene i brødrister eller i ovnen etter anvisning på pakken. Del dem i to på midten til pitalommer.

Trinn 4

Fyll pitabrødene med laks og grønnsaker. Legg et halvt egg på toppen av hver lomme, sammen med litt syltet rødløk.

Server med dressing og koriander.