Ciabatta med varmrøkt laks og spinat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Ciabatta med varmrøkt laks og spinat

Ciabatta med varmrøkt laks og spinat

3.8 i snitt
Ciabatta med varmrøkt laks og spinat
Oppgrader lunsjen med denne deilige oppskriften. Luftig ciabatta med varmrøkt laks og eggerøre blir fort en favoritt. Perfekt å nyte til helgen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Ciabatta
500 gr
Varmrøkt laks
4 stk
Egg
0.5 dl
Melk
0.5 dl
Gressløk, hakket
200 gr
Spinat
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 grader varmluft. Stek ciabattaene i 10 minutter til de er gylne.

  2. Trinn 2

    Del laksen i 4 store biter. Legg i en ildfast form. Stek laksen med ciabattaene i de fem siste minuttene ved 180 grader varmluft.

  3. Trinn 3

    Ha egg i en bolle med melk, salt, pepper og hakket gressløk. Visp sammen. Stek eggerøren under omrøring på medium varme i en panne med smør, til det tykner.

  4. Trinn 4

    Varm olivenolje og hakket hvitløk i en kjele. Stek spinaten i 2 minutter med salt og pepper. Del ciabattaene i to, og fyll med spinat, eggerøre og varmrøkt laks.

TIPS!

For å gjøre denne retten laktosefri, kan du bytte ut melken med vegansk fløte eller havremelk og solsikkeolje. Velg glutenfritt brød fra Goodly for en glutenfri variant.