Hopp til innhold

Ciabatta med varmrøkt laks og spinat

4.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
64 planlagt
Ciabatta med varmrøkt laks og spinat

Oppgrader lunsjen med denne deilige oppskriften. Luftig ciabatta med varmrøkt laks og eggerøre blir fort en favoritt. Perfekt å nyte til helgen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Ciabatta
500 gr
Varmrøkt laks
4 stk
Egg
0.5 dl
Melk
0.5 dl
Gressløk, hakket
200 gr
Spinat
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180 grader varmluft. Stek ciabattaene i 10 minutter til de er gylne.

Trinn 2

Del laksen i 4 store biter. Legg i en ildfast form. Stek laksen med ciabattaene i de fem siste minuttene ved 180 grader varmluft.

Trinn 3

Ha egg i en bolle med melk, salt, pepper og hakket gressløk. Visp sammen. Stek eggerøren under omrøring på medium varme i en panne med smør, til det tykner.

Trinn 4

Varm olivenolje og hakket hvitløk i en kjele. Stek spinaten i 2 minutter med salt og pepper. Del ciabattaene i to, og fyll med spinat, eggerøre og varmrøkt laks.

TIPS!

For å gjøre denne retten laktosefri, kan du bytte ut melken med vegansk fløte eller havremelk og solsikkeolje. Velg glutenfritt brød fra Goodly for en glutenfri variant.