Ciabatta med varmrøkt laks og spinat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader varmluft. Stek ciabattaene i 10 minutter til de er gylne.
-
Trinn 2
Del laksen i 4 store biter. Legg i en ildfast form. Stek laksen med ciabattaene i de fem siste minuttene ved 180 grader varmluft.
-
Trinn 3
Ha egg i en bolle med melk, salt, pepper og hakket gressløk. Visp sammen. Stek eggerøren under omrøring på medium varme i en panne med smør, til det tykner.
-
Trinn 4
Varm olivenolje og hakket hvitløk i en kjele. Stek spinaten i 2 minutter med salt og pepper. Del ciabattaene i to, og fyll med spinat, eggerøre og varmrøkt laks.
TIPS!
For å gjøre denne retten laktosefri, kan du bytte ut melken med vegansk fløte eller havremelk og solsikkeolje. Velg glutenfritt brød fra Goodly for en glutenfri variant.