Toast med røkelaks og reker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Toast med røkelaks og reker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
Toast med røkelaks og reker
I julen kjøper du etter all sannsynlighet inn for mye mat. Har du en pakke røkelaks og litt reker til overs, kan du lage tapasretten toast med røkelaks og reker på et blunk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Baguette
100 gr
Røkelaks, i skiver
2 dl
Reker, pillede
4 ss
Aioli eller majones
1 klype
Salt og pepper
1 neve
Dill
2 stk
Sitron

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader. Skjær baguetten i skiver og spre skivene utover et bakebrett. Sett midt i ovnen i fem minutter til skivene er gylne.

Trinn 2

Grovhakk rekene og bland med aioli eller majones. Smak til med salt og pepper. Legg en klatt rekeblanding på hver toast sammen med en liten skive røkelaks. Pynt med dill og en kvart skive sitron på hver.