Skalldyrsalat med reker og kamskjell
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin rekene og kamskjell. Skrell rekene. Bland hakket hvitløk og chili i olivenolje. Bland skalldyrene med oljen og la de marinere i minst 30 minutter.
-
Trinn 2
Lag mango- og limesalsa: Skrell mangoen og kutt i små terninger. Bland med saften av lime, flytende honning, hakket chili og ingefær.
-
Trinn 3
Lag koriander- og yoghurtdressing: Finhakk koriander og bland med yoghurt, limesaft, sukker, salt og pepper.
-
Trinn 4
Lag stangsellerisalat: Skrell lange strimler stangselleri med en potetskreller, og legg i iskaldt vann. Tørk strimlene og bland med ruccola, olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
-
Trinn 5
Varm en stekepanne og stek skalldyrene 1 minutt på hver side. Smak til med salt. Anrett i midten av tallerkenen sammen med stangsellerisalat, mangosalsa og yoghurtdressing.
TIPS!
Stangselleristrimlene kan også legges i kaldt vann dagen før.